Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Фондация „Център за интернационални образователни проучвания – Теодор” стартира кампанията си „Аз уча”, по която ще бъдат отпуснати 2 (две) стипендии за изучаване на английски език в езикова школа „Алианс”.

Стипендиите са предназначени за ученици от 6-12 клас с минимален успех за изминалата 2019-2020 учебна година 5,00 и чиито семейства имат ниски материални възможности.

В изпълнение на една от целите на Фондацията - да се бори с всяка възможна дискриминацията между подрастващото население, стипендиите ще бъдат предоставени съответно на едно момиче и едно момче, отговарящи на посочените в настоящото обявление условия.

Стипендиите ще бъдат отпуснати за провеждане на целогодишен езиков курс покриващ едно езиково ниво съобразно Общата европейска езикова рамка за владеене на чужд език (CEFR).

Размерът на стипендията се определят в зависимост от съответното ниво, в което ще се обучават учениците.

Преди определяне на точния размер на стипендията, ученикът ще следва да направи тест за установяване на знанията му с цел най-точно определяне на неговите нужди.

След успешно издържан изпит при приключване на курса и демонстрирани усвоени езикови знания съобразно изучаваното ниво, стипендията може да бъде продължена с покриване на следващото езиково ниво.

Партньор в кампанията „Аз уча” е езикова школа „Алианс”, доказала се като една от най-реномираните на българския пазар. Повече може да научите на следния адрес: http://alliance-bg.com

Изисквания към кандидатите:

 • Да са ученици в 6-12 клас към момента на кандидатстване;
 • Да имат успех от предходната учебна 2019 – 2020 година, не по-нисък от 5,00;
 • Да са от семейства с доказани ниски материални възможности;
 • Да имат възможност да посещават центровете на езикова школа „Алианс” на територията на град София.

Необходими документи за кандидатстване:

 1. Мотивационно писмо в свободна форма на тема „Защо желая да изучавам чужд език” (не по-дълго от една страница формат А4, шрифт на текста Times New Roman 14 pt.)
 2. Декларация за кандидатстване
 3. Подписана декларация за доброволно и информирано съгласие за обработка на личните данни
 4. Извлечение за среден успех за учебната 2019 – 2020 година;
 5. Документ за доходи на всеки от родителите/настойниците от трудови правоотношения
 6. (Издава се от местоработата. Удостоверението трябва да съдържа информация за изплатените суми за минимум последните 6 месеца);

 7. Удостоверение за декларирани доходи на кандидата и на неговите родители
 8. (Издава се от Националната агенция за приходите по местоживеене и е безплатно. Удостоверението трябва да съдържа информация за декларирани доходи за 2019/2020 година или да пише, че няма данни за такива доходи);

 9. Декларация, собственоръчно написана и подписана от кандидата дали той или член на неговото семейство имат регистрирани фирми (не е необходимо да се заверява нотариално).

Всеки кандидат за стипендия може да изпрати необходимите документи на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Приема на документи започва на 15.03.2021 г. Приемането на документи ще продължи до 01.05.2021 г. Документи подадени след тази дата няма да бъдат разглеждани!

Личните данни на кандидатите ще бъдат обработвани в строга поверителност от Фондация „Център за интернационални образователни проучвания – Теодор” с, ЕИК 205911678 единствено за целите на подбора и няма да бъдат прехвърляни на други администратори на данни, освен ако не се изисква от закона. Кандидатите предоставят личните си данни на доброволни начала и ще имат право на достъп и коригиране на личните си данни в разумен срок след подаване на писмено искане.

Фондация „Център за интернационални образователни проучвания – Теодор” си запазва правото да прекрати стипендията при неизпълнение на зададения график за провеждане на обучителния курс!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2022 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК