Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

 

„Алианс”, езикова школа за деца и възрастни, е учреден през 1951 година, като продължител на създалата се до 1948г. практика на чуждо-езиково обучение в София.

Алианс е оказвал методическа помощ на курсовете за чужди езици към народните читалища в страната. Все още много от тях, както и новосъздадени езикови школи работят по модела на Алианса. Ето защо с гордост заявяваме, че Алианс е стожер на чуждо-езиковото обучение в България.

Наши преподаватели са издавали учебници и помагала за преподаване на чужди езици в продължение на десетилетия много преди оригиналните издателства да стъпят на българския пазар.

 

Алианс, както нарицателно ни наричат поколения софиянци, доказва че предлага ефективно и адекватно обучение по английски, френски, немски, испански, италиански и руски езици.

Годишно при нас се обучават хиляди деца и възрастни.

Преподавателите, които работят в Алианса непрекъснато обогатяват и повишават квалификацията си. Това е основен приоритет за нас, в резултат на това ние успешно асистираме на курсистите ни да развият уменията си за общуване на чужд език и да опознаят културата на съответната страна.

 

Езиково обучение в Алианс

Езиковата школа се съобразява изцяло с нуждите на своите клиенти. В тази връзка, „Алианс” предлага:

- дългосрочни и краткосрочни програми за изучаване на английски, френски, немски, италиански, испански и руски език, съгласно Европейската езикова рамка;

- курсове за деца от забавачка и предучилищна възраст до 11 клас;

- летни и зимни езикови курсове за деца в Австрия;

- вечерни курсове за възрастни: стандартни, интензивни, специализирани, бизнес курсове, както и за подготовка за изпитите на университета Кеймбридж.

 

„Алианс” е лицензиран изпитен център на LCCI – Лондонската Търговско-Промишлена камара. Езиковата школа е партньор на Британския съвет по програма ADDVANTAGE – подготовка на курсисти за покриване на сертификатни нива, и на Pearson JETSET LCCI за провеждане на изпити JETSET.

Алианс притежава сертификат на Cambridge English за подготвителен изпитен център.  

 

Алианс - запазената марка в чуждоезиковото обучение

Алиансът символизира начин и стил на обучение. Традиция, която трябва да бъде съхранена и продължена. Осъществяваме това, което европейският ден на езиците си поставя за цел - "плурилингвизъм" необходимостта младото поколение да изучава различни европейски езици.

Нашата мисия е да запазим традициите и качеството на чуждоезиковото обучение, което предлагаме, като се стремим да популяризираме езиковото и културно многообразие.

Стараем се да насърчаваме многоезичието и разбирателството между културите, като предлагаме качество и ефективност в преподаването и овладяването на различни езикови култури, с което окуражаваме хората от всички възрасти да изучават чужди езици.

Стараем се да отстояваме лидерската си позиция в бранша, да формираме личности с висока езикова подготовка, които да придобият самочувствието на знаещи и можещи хора, конкурентноспособни на българския, европейския и световния пазар.

 

Приоритети в езиковото обучение, което предлагаме

  • Да усъвършенстваме комуникативната компетентност на обучаваните.
  • Да осигурим качествено образование, отговарящо на европейските стандарти и даващо възможност на младите хора в България да станат активни участници в процесите протичащи в Европа и света.
  • Чуждоезиковото обучение цели създаване на възможности за успешна работа и реализация.
  • Да гарантираме висока конкурентноспособност по цял свят, както при кандидатстване в университети, така и пред работодатели.

 

Наши партньори са Британски съвет по програма ADDVANTAGE за подготовка на курсисти за покриване на сертификатни нива. Партньори сме и на Pearson JETSET LCCI, във връзка с провеждането на изпита JETSET.


Общи условия за уреждане на взаимоотношенията между "Алианс" ЕООД и потребителите на услугата "обучение по чужд език" (PDF документ)

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК