Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

 

Различните програми са подходящи за деца от I до XI клас. По време на учебния процес учениците от 2-ри до 7-ми клас получават необходимата подготовка и знания, за да могат да се явят на изпитите на Cambridge, PTE или JETSET и да получат сертификат, доказващ нивото на владеене на езика.

Курсовете се провеждат:

  • първи клас – 2 пъти седмично по 110 минути, сутрин или следобед, само в петък както и през уикенда;
  • от втори до шести клас – 2 пъти седмично, по 110 минути; сутрин или следобед, само в петък, както и през уикенда;
  • седми клас – 2 пъти седмично по 110 минути; сутрин или следобед, както и през уикенда;
  • от осми до десети клас – 2 пъти седмично по 110 минути; сутрин или следобед, както и през уикенда;

 

Основният курс на обучение продължава до седми клас. Целта е учениците да достигнат ниво В2 по Общоевропейската езикова рамка. Допълнителният курс на обучение приключва в десети или единадесети клас. Целта му е учениците да се подготвят и явят на сертификатните изпити по английски език на университета Кеймбридж, за сертификатите – FCE, CAE, CPE, IELTS. С тях вашите деца могат да учат и работят в чужбина.

Освен тези изпити, които са предназначени за по-големи ученици, Алианс предлага три различни сертификатни изпити (PTE, Cambridge и JETSET), подходящи и за по-малките ученици.

Забележка: Нивото на изпита се съобразява със знанията и възможностите на всеки отделен ученик. Така по-напредналите деца могат да положат следващото по-високо ниво, ако преподавателят прецени, че са достатъчно подготвени да се справят.

Алианс предлага и подготовка за зрелостни изпити/матура по английски език

Вижте по кои системи се преподава в различните курсове за ученици:

I – III клас
От света на буквите до света на граматиката, децата в тази ранна училищна възраст учат английски език посредством игрови упражнения и весели, увлекателни занимания. Курсовете се водят по най-нови системи на водещи английски издателства.

IV – VI клас
Да се привлече и задържи вниманието на тийнейджърите не е лесно. Но нашите преподаватели го правят с лекота. Темите са съобразени с интересите на съвременните тийнейджъри, мотивират ги да участват в дискусии на английски език и да развиват говорните си умения. Курсистите натрупват солиден речников запас и овладяват тънкостите на английската граматика без да се отегчават.

VII клас
В тази така решаваща за учениците година те достигат до ниво В2, което им дава подходяща основа за FCE – първото ниво на сертификатите на университета Кеймбридж, което могат да завършат в осми клас.

VIII – XI клас
В последните нива подготовката на учениците е насочена към явяване на сертификатни изпити на университета Кейбридж, съответно:

  • FCE- осми клас;
  • CAE-девети/десети клас;
  • CPE-десети/единадесети клас;
  • IELTS - единадесети/дванадесети клас.

 

Съботни курсове по английски език

За тези, които нямат възможност да посещават седмичните ни занятия, предлагаме варианти в събота и неделя от забавачка и предучилищен курс до седми клас.

Учениците, които не са започнали езиковата си подготовка още в първи клас, могат да наваксат пълния курс на обучение посещавайки курсовете за тийнейджъри от ниво А1 до ниво В1 по 6 учебни часа всяка събота или по три часа два пъти седмично.

Потърсете ни, за да ви дадем повече информация за програмите и датите на записване.

 

 


 Пълна програма на обучението по английски в Алианс

Допълнителна информация

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК