Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

 

Обучението по английски за възрастни е разделено на шест нива и обхваща необходимите компоненти за свободното опериране с езика - четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения.

Специалните упражнения за комуникация, включени във всеки модул на учебните ни системи развиват свободния разговор на английски език, а именно това са упражненията, които пресъздават реални ситуации и спомагат за търсене начини на изразяване и боравене със заучени граматични структури и нова лексика.

Нашите опитни и квалифицирани преподаватели се грижат да имате реален напредък, помагат да общувате свободно на английски език и да постигнете своите образователни цели.

 

Свържете се с нас и ще ви насочим към подходящия за вас курс.

Курсовете по английски са с гъвкава програма и различни крайни цели. Предлагаме курсове по разговорен английски, бизнес английски, IELTS, FCE, CAE, интензивни курсове , както и сертификат за владеене на езика след успешно полагане на изпит.


 Пълна програма на обучението по английски в Алианс

Допълнителна информация

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК