Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

За значението, което Алианс е изиграло в израстването ми както в личен, така и в професионален план мога много да напиша, но ще се постарая да Ви предоставя само есенцията.

 

Моята история с Алианс

Гимназиалното ми обучение завърших през лятото на 2012-та в 73 СОУ "Владислав Граматик" с профил немски и френски. Цялото ми изучаване на английски език премина в Алианс, започвайки още в предучилищна възраст и приключвайки с Cambridge Certificate in Advanced English през 2011-та.

През ноември 2019-та завърших медицина в Charité - Universitätsmedizin Berlin, превръщайки се в дипломиран лекар.

Благодарение точно на Алианс или по-точно на придобитите там езикови знания бях избрана в рамките на европейската програма за подпомагане на студенти - Erasmus да следвам за половин година (12/2015 - 05/2016) в медицинския университет в Manchester.

Твърде грешно е да се смята, че това, което Алианс дава са само езикови знания. Както аз, така мисля че и други възпитаници на школата могат със сигурност да потвърдят, че Алианс ни помогна да разширим своя хоризонт, давайки ни възможността да надникнем в света на интернационалното, всеки имайки шанса да прецени на коя географска ширина да продължи своето развитие.

Моите актуални намерения и цели са, да се занимавам в следващите няколко години с научноизследователска дейност в областта на медицината. Смятам, че имам какво още да взема като знания и опит от този микросвят на клетките и миниатюрните молекули преди да се потопя в необятната вселена на болничното лекарско ежедневие. Именно знанията ми по английски ми позволяват да съм един пълноправен член на научното представителство, помагайки ми да комуникирам с научни изследователи от цял свят и гарантирайки ми достъп до редица научни трудове.

Винаги съм обичала чуждите езици и като човек изучавал немски, английски и френски и защитил всички тези знания със съответните езикови сертификати, мога да кажа, че всеобятността на предоставените ни знания, високото качество на преподаване и грижата и вниманието към всички ученици, са едни от много качества, с които се отличават годините, които прекарах като ученик на Алианс.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК