Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Запишете своето дете в предучилищна възраст или вашият тийнейджър на летен курс по италиански. Или пък вие се запишете на курс по италиански за начинаещи.

Или пък вие се запишете на курс по италиански за начинаещи.

Програмите на курсовете са приятни, съобразени с възрастовите групи, нивото, на което владеят езика и техните интереси. 

Индивидуалното обучение в Алианс е съобразено изцяло с желанието и целите на клиента. Обучението се планира според желаната от курсиста честота и продължителност на учебните занятия.

Преподавателите на езикова школа „Алианс” се запознават с нивото на знаене на езика на вашите служители. Установяват какви са техните нужди, необходимостите на бизнеса и вашите цели. След това изготвят специално за вас учебна програма, по която ще протича обучението.

Курсове по италиански език за служители на фирми се извършват по месторабота или в сградата на Алианса в удобно за тях време.

Курсовете по италиански език за възрастни се преподават в нива А1 до С2 по системата за обучение “Progetto italiano 1, 2, 3, която съдържа дискове с оригинални текстове за слушане, записани от актьори и преподаватели, чиито роден език е италианският, учебник с текстове и граматически обяснения и тетрадка с упражнения.

Курсовете за подходящи за ученици от подготвителен осми клас нагоре, които учат италиански език в училище.

Попитайте за повече подробности в канцеларията на „Алианс” и запишете детето си.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК