Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Скъпи приятели на Алианс,

Имаме готовност, в случай че епидемиологичната обстановка в страната позволява, от началото на месец юли, да стартираме „ЕЗИКОВАТА ЛЯТНА АКАДЕМИЯ“ на Алианс.

Летните ни курсове по английски, немски и френски, в рамките на един месец, покриват материала за едно езиково ниво или клас.

За най-малките, от предучилищен курс до 4-ти клас ще организираме и следобедна занималня с игри на открито в парка на НДК .

Следете сайта и ФБ страницата ни с информация за сроковете за промоционалното записване за новата 2020/2021 учебна година.

Без входящ тест ще бъдат приемани кандидати за забавачка, предучилищен, първи клас, ниво А1 – начинаещи, както и кандидати със сертификат от Кеймбридж или Гьоте-институт, удостоверяващ езиковото им ниво.

Всички останали кандидати могат да заявят желание за входящ тест на следните имейли : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2021 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК