Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Първо място в категория "Успешно развитие на бизнес организация", получи Алианс на престижния бизнес форум организиран от #b2bMedia на 14.07.2021 г.

Благодарим за поканата и отличието, защото от образованието започва всичко!

Тази година Алианс отбелязва 70 години от официалното си учредяване през далечната 1951 година, както и 23 години преди това, неофициално съществуване под формата на различни курсове за чужди езици.

През учебните зали на Алианс за всички тези години са преминали повече от половин милион курсисти, които заемат престижни позиции в световни и национални организации и работят в различни бизнес сфери.

Алианс разполага с огромно интелектуално богатство.

От една страна стоят опитът, мъдростта, любовта към учителската професия на плеядата колеги, оставили незаличима следа от създаването ни през далечната 1951 г. и много преди това, до днес.

От друга страна са стотиците курсисти, цели поколения софиянци, преминали през учебните ни зали.

Алианс се развива през годините като една устойчива организация, стабилна, гъвкава и доказано адаптивна във времето.

Десетилетията на промени в обществото, развитието на бизнеса, на новите пазари, ускореното внедряване на съвременни технологии в работния процес, особено през последните години, сътресението за бизнеса по време на световната пандемия, са категорични фактори, които показват Алианс в светлината на едно успешно, съвременно и стабилно стоящо на пазара дружество.

Приятели, наградата е за всички вас! В основата е човешкият капитал! Защото нито една бизнес организация не може да постига успехи, без най-ценното - своите служители и клиенти!

Благодарим ви от сърце!

Алианс - запазената марка в чуждоезиковото обучение!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2021 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК