Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

„Алианс“ е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2022 година според престижния индекс на Career Show. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.

“Поздравяваме „Алианс“ за успеха и класирането в Топ 100 най-добри работодатели в България в индекса на Career Show. За нас е чест, че можем да откроим за поредна година работодателите, демонстрирали успешни практики и бизнес процеси. Това е доказателство, че работата в посока благоприятна бизнес среда и грижа за човешкия ресурс продължава да се развива у нас. Именно участието в награди и попадането в престижни класации е чудесна възможност да се даде гласност на добрите примери в работата на една компания.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Инвестициите в подобряване пазара на труда в България растат все повече, което е добавена стойност, привличаща все повече вниманието на квалифицираните кадри у нас. Постиженията на „Алианс“ показват именно добрата адаптация на компанията в света на човешките ресурси.

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2021, Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2021, Forbes Business Awards 2022, Top Employer Institute и Капитал Топ 100.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2023 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК