Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

От 10-ти до 18-ти септември, можете да се възползвате от нашите есенни отстъпки за езиковите курсове за деца и възрастни в Алианс. А от 10-ти до 28-ми септември всички тестове за определяне на ниво са напълно безплатни.

Възползвайте се от нашите изключителни предложения за детски курсове по английски, немски, френски, испански, руски, италиански, както и за сертификатните ни курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж или Гьоте-институт.

За детските и ученически курсове от 10-ти до 18-ти септември ще получите 30 лв. отстъпка при заплащане на 1-ва такса за обучение или 60 лв. отстъпка при заплащане на цялата годишна такса.

За курсовете за възрастни от 10-ти до 18-ти септември ще получите 10% отстъпка от цената на курсовете по всички езици.

Алианс е оторизиран подготвителен център за изпитите на Кеймбридж и е удостоен с Платинен Статут.

Алианс е изпитен център за изпитите на Пиърсън и разполага със сертифицирани изпитващи.

Алианс работи в тясно сътрудничество с Гьоте-институт и преподавателите по немски са сертифицирани изпитващи за изпитите на Гьоте-институт.

Алианс провежда и езикови програми по френски език за деца и възрастни.

Можете да изберете езиков курс по испански, руски за деца и курс по италиански за деца и възрастни.

Офисите на Алианс са с удобна локация - сградата на бул. Мария Луиза 45, до Централни хали (паметник на културата) се обновява и ще придобие съвсем нов облик. Централният ни офис в Лозенец, на ул. Капитан Андреев“№1 е в непосредствена близост до НДК, музеят „Земята и хората“, стадион „Васил Левски“.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2019 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК