Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Уважаема г-жо Желева,

Пиша Ви от името на родител, който в продължение на години е предоставил възможността на децата си да изучават немски език в подопечната Ви организация.

Бих желал да изразя изключителния си възторг от начина на работа на г-жа Меглена Стефчева, преподавател в първи клас. Това е преподавател, който е с невероятен подход към децата, успява да създаде атмосфера, в която да усвояват материала, да ги стимулира да показват знания, умения и най-вече любов към изучаването на езика.

Показателен е факта, че моя син посещава Алианс-а с желание и демонстрира у дома наученото.

Писмото ми е породено от стремежа повече деца да имат възможност да продължат с обучението по немски език при г-жа Стефчева, както и да се наслаждават на преподаването и по-дълго време.

Смятам, че е редно да отбележа и заслугата на г-жа Тасева, която също успешно участва в процеса по ограмотяване на децата ми, а за г-жа Росица Ваклинова, която е в основата на това, дъщеря ми да говори, разбира и обича немския език всичко казано до тук ще е малко.

Не зная защо до този момент не съм изразявал отношението си към преподавателите на децата си !?!

Може би защото съм ги приемал като даденост.

Може би защото сме свикнали само да се оплакваме.

Може би защото сме такива като хора...

Вероятно всичко е правилно, а аз Ви моля за извинение и благодаря!

С уважение

Един Родител

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК